Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website. Lees onze Privacy Policy

Over ons

BVBA Neirinck PVC ramen en deuren

BVBA Neirinck PVC ramen en deuren is Uw erkend producent en installateur van ramen & deuren, rolluiken, garagepoorten, vaste & functionele sierluiken, binnenkast & rolluikkastafwerkingen in PVC kunststofprofielen Kömmerling©.

HISTORIEK

In 1972 gingen wij van start onder leiding van Albert Neirinck met een kunststofschrijnwerkerij PVBA Neirinck A. & Zonen.

In die pionierstijd sloten wij ons aan bij Kömmerling© in het Duitse Pirmasens, die toen al Europese marktleider was als producent van PVC-profielen.

Na Albert nam de volgende generatie het over en stonden Herman en Ludo Neirinck aan het roer en veranderde de naam van de zaak naar BVBA Neirinck H & L. De expertise werd doorgegeven en samen bouwden ze de zaak verder uit.

Na vele jaren zette Ludo Neirinck de zaak alleen verder. Hij stond in voor de dagelijkse leiding van het bedrijf, Lena Neirinck verzorgde het secretariaat. Bart Neirinck stond dan weer in voor de verkoop. Een echt familiebedrijf!

Nu ook Ludo en Lena Neirinck genieten van een welverdiend pensioen neemt Bart Neirinck de fakkel over onder de naam BVBA Neirinck PVC-Ramen & Deuren, het secretariaat wordt overgenomen door Valerie Neirinck. Door de jarenlange ervaring die Bart reeds heeft binnen het bedrijf en met de nieuwste technologieën en een team van vakmensen staan wij ook vandaag nog steeds ter uwer beschikking.

De familie Neirinck staat reeds jaar en dag klaar voor U en wij staan U dan ook graag bij met raad en advies bij Uw plannen voor een nieuwbouw of renovatieproject.

Aarzel niet om ons te contacteren en dan kunnen we samen Uw plannen realiseren.

Vraag hier je offerte aan

Kömmerling Select

SELECT = 100% Belgisch en 15 jaar garantie

De keuze van uw nieuwe ramen en deuren is een belangrijke stap in uw bouwproces. Daarom kiest u het best voor hoogwaardige materialen en een professionele plaatsing want het is een investering op lange termijn.

Koop uw profielen bij een Kömmerling Select-verdeler en u kan genieten van 15 jaar garantie* en de expertise van gecertificeerde Belgische partners die zich professioneel inzetten en de strenge productienormen respecteren.

Al deze kenmerken vindt u terug in ons select-label: “KÖMMERLING SELECT”.

 

Een kwaliteitlabel die u 100% Belgisch fabrikaat garandeerd en 15 jaar garantie geeft.

Kömmerling Select is het kwaliteitslabel voor:

  • een 100% Belgische productie;
  • fabrikanten en installateurs die worden geselecteerd op hun professionaliteit en betrouwbaarheid en die voldoen aan bepaalde specificaties en hoge vereisten.

De pvc-ramen en deuren van Kömmerling zijn uitgerust met een hoogwaardige afwerking en dankzij een Renolit-film zijn de profielen extra beschermd tegen alle weersomstandigheden. Wij garanderen een optimale kwaliteit. We geven dan ook 15 jaar garantie, zowel op vormvastheid en bepaalde kleuren* (WS, CC, PX).

Opteren voor een KÖMMERLING SELECT-verdeler
is kiezen voor de volgende generaties.

Kies daarom vandaag nog voor BVBA Neirinck PVC Ramen
als Select partner van Kömmerling.